rvisionheader
februaries
header2januawie-1
headerlex
header-1
headermolly-1-3
rar2015

Rock A Rail in Progress

 • 26 October 2011
 • |
 • |
 • Feature

If you are not able to make it to the Hague, Netherlands this Friday you will regret it for sure, especially after seeing the following pictures. Gerben Verweij and the guys from Stichting Blanko Marlon, Sander and Rik did an amazing job today by building this insane stairsset within 10 hours. Definitely one for in the books, normally it takes 2 days to put this craftmanship together. Okay enough of my words. Behold one of the gnarliest railbattle setups ever seen.

“Next year we do Amsterdam” ambitious as Gerben is.

Call it a triple kinked, call it a double kink with a donkey.. call it gnarly.

This is how GV constructions does it, custom made everything! – Gap to downbox!

A nice overview of what to expect. A nice terrace at the bottom of this slope!

Not sure how to call this but it’s definitely a feature that will break and make hearts.

See that blurry Monster can hangin up there? It’s for your tappies!

Alright thats it for tonight. Check this item for more info.

 

Tags:

8 FRUSTRATIONS

 1. dus komen de beste riders van europa helemaal naar den haag afgereden de riders die het zotste in to en out to doen en zitten zelfs niet in de finale hmm het is wel heel raar dat de mensen die het meeste commentaar op iedereen hebben nu dan wel in de finale zitten vertel me eens snorreclub hoe zit dat daarmee

  - hypocriet
  October 29, 2011 at 17:03
 2. Niets te hypocriet knul. Jij suggereert nu dat de beste internationale riders gegarandeert een finale plek moeten hebben omdat ze toch helemaal uit het buitenland hierheen komen. Wij zullen de organisatie volgend jaar vragen of ze gelijk de prijs op kunnen sturen naar de sickste rider in het buitenland, scheelt die jongens ook weer travelbudget.

  Misschien moet jij je de volgende keer iets meer verdiepen in de manier waarop de riders in de finals zijn gekozen en hoe deze gasten gereden hebben.

  Oja, en ben je niet down met onze mening en ons zogenaamde commentaar op “iedereen” maw heb je liever hapklare kontenlikkerij dan moet je hier ook niet komen. Ik vraag je niet om hier te komen en alles te lezen, dat doe je zelf. Ik vind de kookrubriek in de Libelle ook niet leuk.. weet je wat ik dan doe? Dan lees ik hem gewoon niet.

  Rens
  Met de vriendelijke groeten van de snorrenclub.

  - Rens
  October 29, 2011 at 18:24
 3. Ik zal je gelijk even helpen met het jury verhaal:

  http://rockarail.com/news/25/end-of-heat-one

  - Rens
  October 29, 2011 at 20:20
 4. wel vreemd dat er andere rijders in de finale zaten, dan dat er in je link staat !!

  - wow
  October 31, 2011 at 11:03
 5. Jij hebt er duidelijk geen kaas van gegeten.

  In mijn link zie staat toch duidelijk: “random shot of three judges” maw er zijn meerdere juryleden (riders). Vervolgens ga je lopen trutten en kom je met een andere link (die hieronder) waarin jij jezelf weer voor je kloten schopt want onderaan jou linkje staat vervolgens toch echt dat het jurypanel uit riders bestaat. Mij is niet helemaal duidelijk waarom je dan bij de “snorrenclub” komt jankeballen.

  - Rens
  October 31, 2011 at 11:37
 6. staat idd random shot, maar het gaat niet over de foto, maar omwat er boven staat, de jongens die van die heat door zijn, daar staan andere namen dan bij de link eronder!! dus trap jezelf lekker onder je kont, moaw

  - wow
  November 1, 2011 at 11:13
 7. Jij komt nu op de proppen met een fout in de namen van iemand anders en die kom je bij de “snorrenclub” verhalen. Hoe zit dat?

  Jou gezeur gaat in eerste instantie om het hele jury verhaal. Dat
  de namen op die site niet kloppen is niet aan ons of kom je hier
  ook mekkeren als er een fout staat in het Praxis krantje?

  Ga vooral door met je frustraties. Ik kan er eerlijk gezegd alleen maar hard om lachen.

  - Rens
  November 1, 2011 at 11:50
 8. - 2 uitslagen lijsten ????
  October 31, 2011 at 11:08
NAME
EMAIL (will not be published)

FRUSTRATION